HEDEF YKS 2024

Ara Tatil Kamp Raporu

KTS bünyesinde 22 Ocak ile 26 Ocak tarihleri arasında okulumuz pansiyonunda bir ara tatil kampı gerçekleştirdik. Bu ara tatil kampında öğrencilerimize her gün sabah  9:00 ile 13:00 saatleri arasında 1 saat 10’ar dakikalık 3 adet etüt yaptık. Bu etütlerde daha önceden hazırladığımız kaynaklar öğrencilere verilip, öğrencilerden verilen soruları çözmeleri istenmiştir. Her gün kampa katılan branş öğretmenleri öğrencilerin çözemedikleri soruları cevaplamışlardır.

Öğleden sonra 14:00 ile 16.45 saatleri arasında deneme sınavları yapılmıştır. Bu deneme sınavlarının bazıları Eba portalından sağlanmıştır. Kampa 20 adet öğrenci katılmış ve öğrenciler düzenli bir şekilde devam etmişlerdir. Ayrıca 6 branş öğretmeni ve 2 idareci düzenli olarak kampın sürdürülmesine katkı sağlamışlardır. Öğlen tatillerinde öğrencilerle birlikte yemek yenilmiş, kalan sürede her gün bir misafir olmak üzere meslek tanıtımı yapılmıştır.

MSÜ Tanıtımı gerçekleştirildi.

Ekm

HEDEF YKS 2024 kapsamında çalışmalar, denemeler okulun açıldığı ilk gün itibariyle başlamıştır.  Pansiyonda kalmayan 12. sınıf öğrencilerimiz de akşam etüdü için pansiyona gelmektedir.

Ekm