Kalite Takip Sistemi 2017-2018

HAZİRAN 2018 KALİTE TAKİP SİSTEMİ ÇALIŞMALARIMIZ

Kalite Takip Sistemi İzleme ve Değerlendirme Alanı Mayıs Ayı çalışması olarak II.Dönem sonunda "Vizyon Belgesi İzleme Raporu" hazırlandı.  Bütün ekiplerin II. Dönem yapmış oldukları faaliyetler raporumuzda yayınlanmıştır.

Okulumuz Kalite Takip ekiplerinden Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor,  Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı  Mayıs ayı çalışması olarak il içi/il dışı müze, tarihi mekan, doğal varlık vb. yerlere geziler düzenlenmesi planlanmaktadır. Bu doğrultuda Mayıs ayında Kütahya ilimizin Tavşanlı ilçesinde bulunan müzeye 25 öğrenci ile gezi düzenlenmiştir.  Ayrıca Çavdarhisar´da bulunan Aizonai Antik Kentine 50 öğrenci ile gezi düzenlenmiştir.

Kalite Takip Sistemi Çevre Ve Paydaşlarla İşbirliği Alanı olarak Mayıs ayı çalışmasında okulumuzu tanıtmak amacıyla bir "Okul Tanıtım Filmi" hazırlandı. Okulumuzu tanıtmak için  yapılan okul ziyaretlerinde sunu ve videodan yararlanıldı .

Mayıs 2018 Kalite Takip Sistemi Çalışmalarımıza Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.