Kalite Takip Sistemi 2021-2022

YARARLI WEB SİTELERİ

ZEKA OYUNLARI

Kas

Mesleki tatbikat kulübü çalışmaları meslek dersleri öğretmenleri rehberliğinde okulumuz pansiyon mescidinde yapılmaktadır. Cuma günleri cemaate açık olan mescidimizde hutbe okuma, namaz kıldırma ve müezzinlik uygulamaları yapılmaktadır.

PANO HAZIRLAMA

1-      BU HAFTA YAZILACAK OLAN AYET VE HADİSLERİN KONULARI BELİRLENDİ

2-      YAPILAN MÜZAKEREDE BU HAFTAKİ KONUNUN ÖNEMİNE BİNAEN ''SAĞLIK'' OLMASINA KARAR VERİLDİ.

3-      HAFTANIN AYETİ KISMI HAZIRLANARAK OKULUMUZ PANOLARINDA SERGİLENDİ

4-      HAFTANI HADİS-İ ŞERİFİ TESPİT EDİLEREK YAZILDI VE OKULUMUZ PANOLARINDA ÖĞRENCİLERİMİZE SUNULDU.

5-      HAFTANIN SÖZÜ TESPİT EDİLEREK YAZILDI VE OKULUMUZ KORİDORLARINDA BULUNAN 3 ADET PANODA SERGİLENDİ.

Kas

Rehberlik servisi tarafından hazırlanan motivasyon videoları sınıf öğretmenleri aracılığıyla öğrencilerimize izlettirilmiştir.

Kas

Türkiye İş Bankasının okulumuza hediye ettiği satranç takımları ile öğrencilerimiz satranca karşı daha fazla  ilgi  duymaya başlamışlardır. Ders aralarında satranç oynayarak zamanlarını değerlendirmektedirler.