TÜBİTAK 4006 PROJE SUNUMUMUZ KÜTAHYANIN SESİ GAZETESİNDE

OKULUMUZ TÜBİTAK 4006 PROJE SUNUMUMUZ HABERİ KÜTAHYA NIN SESİ GAZETESİNDE.

Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı törenle açıldı.

Öğrencilerin yaptıkları 15 proje sergilendi.

Törene Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü  Hasan Başyiğit,Tavşanlı  AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak,İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa,Tavşanlı İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, Simav'da yüzlerce Hafız yetiştiren Hasan Takak, ,proje Danışmanı öğretmenler ve öğrenciler katıldı

Törende açılış konuşmasını yapan Anadolu İmam hatip Lisesi Müdürü Mustafa Sarualtın, katılımcılara ve özellikle Simav'da yüzlerce  hafızın yetişmesinde emeği olan Hasan Takak'a teşekkür etti. Hasan Takak'a  hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi   Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit tarafından takdim edildi.

Kurdele kesiminden sonra 15 TÜBİTAK proje standlarını gezen katılımcılara öğrenciler projeleri hakkında bilgi vererek uygulamalı şekilde anlattı. Proje stantlarının tamamını gezen katılımcılara teşekkür edildi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında 15 proje bulunuyor. Bunlar; Topraksız Mantar, Tasarruflu Kişi Tasarruflu Ülke, Barış Manço'nun şarkılarındaki deyim ve atasözleri, Tavşanlı ilçesinden yetişmiş sanatçılar, Tavşanlı İlçesindeki coğrafi işaretler, Tavşanlı'da Frig uygarlığının izleri, Ömrünü Kur'an'a adayan Hasan TAKAK hoca, Zamana Karşı Direnen Konaklar, Mehmetçik çamı siyanür tehlikesi altında, Boşanmış Aile ve Sosyal Uyum, Göçmenler ve Ensar- Muhacir Kardeşliği, Okul girişine anayasada belirtilen ölçülerde Türk bayrağı tasarlıyorum, Lazerli Dur işareti, Düz Doğrularla Gelen Parabolik Sanat, Galton Kutusu Tasarımı.

KÜTAHYA'NIN SESİ GAZETESİNDEN ALINTIDIR.

Yayın: 28.10.2021 - Güncelleme: 28.10.2021 10:38 - Görüntülenme: 215