Yeşilay Teknoloji Bağımlılığı sunumu çerçevesinde öğrencilere teknoloji Bağımlılığının belirtileri, yaşamlarına etkisi ve bağımlılığı önlemek adına yapabilecekleri davranışlar anlatıldı. Ne kadar bağımlıyım testi ile öğrencilerin teknolojiye ne kadar bağlı oldukları ortaya kondu.

Hafızlık proje öğrencilerimizin kahir ekseriyetinin hafızlığa başlamaları münasebetiyle  kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe tüm sınıf ve öğretmenlerimizin çoğu katıldı.

İlçe sağlık müdürlüğü personeli Diyetisyen Semih SALTAN tarafından öğrencilerimize diyabet, sağlıklı beslenme ve egzersiz ile alakalı seminer verildi.

Proje sınıfımızın büyük ilgi duyduğu robotik kodlama ve arduino sınıfında çok güzel etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Vakti Kuşanmak etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Müftüsü Sayın Dr. İrfan AÇIK hocamız öğrencilerimizle İman ve Namaz konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin ardından okulumuz adına müdürümüz Mustafa SARIALTIN, kendilerine hediye takdim etti. Öğrencilerimize verdiği kıymetli bilgilerden dolayı hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Son sınıf öğrencilerimize yönelik MSÜ tanıtımı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz mezunlarından Kırıkkale Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı / yabancı diller yüksekokulu öğretim üyesi  sayın Enes BALI hocamız Hasbihal Eylem Planı kapsamında pansiyonumuzda kalan öğrencilerimizle hasbihal etti.

Şbt

Hasbihal Eylem Planı çerçevesinde sivil savunma tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz matematik öğretmeni İsmail Meşe tarafından Hasbihal E.P. çerçevesinde pansiyonda kalan öğrencilerimize müzik şöleni sunuldu.

Şbt

Öğrencimiz Hamza YEŞİLYAPRAK tarafından arkadaşlarına Pansiyon Hasbihal Eylem Planı kapsamında "Hayallerimin Kanatlarında Sorumluluklar" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Şbt

Öğrencimiz Mehmet ÇAĞIRKAN tarafından arkadaşlarına Pansiyon Hasbihal Eylem Planı kapsamında "insan başıboş yaratılmamıştır" ayeti ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Ock

Müminlerin Baharı olan Üç Ayların müjdecisi Regaib Kandili vesilesiyle Hafızlık Proje Sınıfımız Kavaklı Kur'an Kursu ve İlçe Müftülüğü ile birlikte Yeşil Camide kandil programı icra ettiler. Halkımız programımıza yoğun ilgi göstererek Yeşil Camiyi doldurdular , tüm halkımızın Üç Ayları mübarek olsun.

Ock

Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nu ziyaret eden Tavşanlı Kaymakamı Sayın Hayrettin BASKIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Ali ÖZDEMİR Okul Müdürü Sayın Mustafa SARIALTIN'dan öğrencilerin akademik başarıları, ailelerinin sosyo-ekonomik durumları ve eğitim ortamları hakkında bilgi aldı. Daha sonra okulun iç ve dış mekanlarını dolaşarak incelemelerde bulundular, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiler.

Ara

Din öğretimi genel müdürlüğümüzün yapmış olduğu meslekî yarışmalarda, "Hafızlık, Ezan, Hutbe ve Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma"da dereceye giren öğrencilerimiz hediye çeki ile; sportif faaliyetlerde satranç il birincisi olan öğrencimiz ise tablet ile ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz..