Mrt

Okulumuz meslek dersleri öğretmeni Mehmet KAYMAK gözetiminde pansiyonda kalan öğrencilerimize yönelik mukabele okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tayyar GÜNDÜZ tarafından pansiyonumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile ilgili program yapılmıştır. Hocamız, Mehmet Akif ve İstiklal ile ilgili pansiyon öğrencilerimize sunum yapmış önemli  açıklamalarda bulunmuştur.

Mrt

Her biri birbirinden kaliteli hafızlarımız çeşitli camilerde  Ramazan mukabelesi okuyacaklar. Dinlemek isteyen vatandaşlarımızı hafızlarımızın olduğu camilere bekliyoruz.

Mrt

YKS'ye hazırlanan öğrencilerimizle birlikte Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin bazı fakültelerini ziyaret ettik. Bölümler hakkında öğrencilerimize bilgi veren ve fakültelerini bizlere tanıtan saygıdeğer hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilay Teknoloji Bağımlılığı sunumu çerçevesinde öğrencilere teknoloji Bağımlılığının belirtileri, yaşamlarına etkisi ve bağımlılığı önlemek adına yapabilecekleri davranışlar anlatıldı. Ne kadar bağımlıyım testi ile öğrencilerin teknolojiye ne kadar bağlı oldukları ortaya kondu.

Mrt

Hafızlık proje öğrencilerimizin kahir ekseriyetinin hafızlığa başlamaları münasebetiyle  kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe tüm sınıf ve öğretmenlerimizin çoğu katıldı.

Mrt

İlçe sağlık müdürlüğü personeli Diyetisyen Semih SALTAN tarafından öğrencilerimize diyabet, sağlıklı beslenme ve egzersiz ile alakalı seminer verildi.

Mrt

Proje sınıfımızın büyük ilgi duyduğu robotik kodlama ve arduino sınıfında çok güzel etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Mrt

Vakti Kuşanmak etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Müftüsü Sayın Dr. İrfan AÇIK hocamız öğrencilerimizle İman ve Namaz konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin ardından okulumuz adına müdürümüz Mustafa SARIALTIN, kendilerine hediye takdim etti. Öğrencilerimize verdiği kıymetli bilgilerden dolayı hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Son sınıf öğrencilerimize yönelik MSÜ tanıtımı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz mezunlarından Kırıkkale Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı / yabancı diller yüksekokulu öğretim üyesi  sayın Enes BALI hocamız Hasbihal Eylem Planı kapsamında pansiyonumuzda kalan öğrencilerimizle hasbihal etti.

Şbt

Hasbihal Eylem Planı çerçevesinde sivil savunma tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz matematik öğretmeni İsmail Meşe tarafından Hasbihal E.P. çerçevesinde pansiyonda kalan öğrencilerimize müzik şöleni sunuldu.

Şbt

Öğrencimiz Hamza YEŞİLYAPRAK tarafından arkadaşlarına Pansiyon Hasbihal Eylem Planı kapsamında "Hayallerimin Kanatlarında Sorumluluklar" konulu bir sunum gerçekleştirdi.