Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen

"Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması"

"Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma "

"Genç Bilaller Ezan Okuma " Yarışmaları Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde bugün (28.12.2021Salı) gerçekleşti.

Yarışma Sonucunda HAFIZLIKTA okulumuz öğrencisi Mahmut Hüdai KURT İl ikincisi olmuştur.

"Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma "  Ahmet DEMİR İl dördüncüsü,

"Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma "  Hüseyin DEMİRCİ İl beşincisi olarak okulumuzu en güzel şekilde temsil etmişlerdir.

Öğrencilerimizi, Ailelerini, Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi, tebrik eder. Başarılarının devamını Yüce Mevla'dan niyaz ederim

Ara

MESLEK DERSLERİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI 30 ARALIK PERŞEMBE SAAT 11:00 DE.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2.ORTAK SINAVLAR

Ara

Okulumuz öğrencilerinden  Mehmet ÇAĞIRKAN Hutbe Okuma yarışmasında  Üçüncü olmuştur.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü itibariyle Ahirete İntikal Etmiş ve Emekli Olan Öğretmenlerimiz için her sınıftan bir Hatim ile  onsekiz hatim yapılarak Hafız Öğrencilierimiz vasıtasıyla hatim duası yapılmıştır. Programa emekli olmuş öğretmen, memur, hizmetli ve idarecilerimizin katılması bizleri duygulandırmıştır.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ

Ekm

OKULUMUZ TÜBİTAK 4006 PROJE SUNUMUMUZ HABERİ KÜTAHYA NIN SESİ GAZETESİNDE.

Ekm

26 Ekim 2021 tarihinde okulumuz Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk defa TÜBİTAK desteğiyle bu yıl ilkini düzenlediğimiz TÜBİTAK 4006 bilim fuarının açılışını gerçekleştirdi.  Sergiye 15 projeyi 59 öğrencimiz, 16 danışman öğretmenin nezaretinde hazırladılar. Sergi açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, Şube Müdürü Rıdvan ACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim KARABOĞA, Ak Parti İlçe Bşk. Bilal KIYAK, Milli Eğitim  Şube Müdürleri, İlçe Müftüsü, Şube Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, Doç. Dr. M.K. Devlet Hastanesi Başhekimi, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Projenin Onur konuğu Hasan TAKAK hoca. Simav AİHL müdürü Dursun GÜLSEREN, Okul Müdürleri, Tavşanlı Basını, Öğrenci velileri ve öğrencilerden oluşan kalabalık bir topluluk katıldı. Okul idaresi olarak tüm katılımcılara. Ayrıca açılıştan sonra ziyarete gelen Belediye Başkan vekili ve yardımcısına. Ticaret odası başkanına ve Madeni Eşyalar Odası Başkanına şükranlarımızı sunarım.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla okulumuzu ziyaret eden İlçe Müftümüz Sayın Mevlüt Hakan ASAN pansiyon mescidinde öğrencilerimize "VEFA"  konusunda hitapta bulunmuşlardır.  Hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

25-26 Ekim 2021 Tarihinde Saat :11 de Okulumuzun Tübitak4006 Projeleri Sunusu vardır.

4 EKİM İTİBARİ İLE DERS PROGRAMI

2020-2021 2.DÖNEM ORTAK SINAV ÇİZELGESİ