Okulumuzun Hafızlık proje sınıfına ek olarak, akademik sınıfa  kabul sınavımız büyük ilgi gördü. 200'ün üzerindeki adaylardan sadece  24 öğrencinin eğitim görmeye hak kazanacağı sınavda; Türkçe, Matematik dersinden 15, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden 10 olmak üzere toplam 70 soru soruldu. Kabul sınavına giren her bir öğrenciye okulumuzun adını taşıyan kalem ve silgi hediye ettik. Öğrenci adaylarımız sorularımızı cevaplandırırken, velilere çay ikramında bulunduk. Sınav sonucunda okulumuzda eğitim görmeye hak kazanacak öğrencilerimizi ve velilerimizi kutlar, sınavımızın hayırlara vesile olmasını dileriz.

Ara

Okulumuz Futsal Takımı Okul Sporları Tavşanlı Grup maçlarında başarılı olup finallerde oynamaya hak kazanmıştır.Öğrencilerimizi ve onları çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa KÖKSAL Hocamızı tebrik ederiz. Finallerde başarılar dileriz.

Ara

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu , Fair Play Üniversite Kervanı programı kapsamında İlçemize konuk oldular. Okulumuz öğretmen ve öğrencileri programa katıldılar. Komitenin faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

Kas

Okul Müdürümüz Mustafa SARIALTIN tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutladı ve öğretmenlerimize pasta ikramında bulundu. Akşam yemeğinde emekli olan hocalarımız Ali USLU ve Ali KOCABAŞ ağırlanıp günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapıldı.

Kas

11/A Sınıfı öğrencileri ile Belediye Kültür Sarayı'nda 10 Kasım Atatürk'ü anma törenini gerçekleştirdik.

Kas

Ahmet ERNAK ve Ahmet GÖK hocalarımızla birlikte proje 9-A sınıfımız ile 9-B sınıfımız Tavşanlı'daki bazı tarihi mekanları gezerek tarihî süreçleri hakkında bilgi edindiler.

Ekm

9.Sınıflar arası "Tavşanlı'yı En İyi Kim Tanıyor?" Kahoot yarışması yaptık.Ahmet GÖK ve Nuri KOCA öğretmenlerimizin gözetiminde okulumuzun konferans salonunda yapılan yarışmaya öğrencilerimiz cep telefonlarını kullanarak katıldılar.Öğrencilerimiz bu etkinliğimizde hem eğlendiler hem de ilçemizle ilgili değişik bilgiler öğrendiler.

Ekm

İmam Hatipliler Haftası kapsamında öğrencilerimize İmam Hatiplerin tarihi,vizyonu ve misyonu hakkında bilgier verdik.

Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı başkanı Ahmet Canatan ve Vakıf üyesi Muharrem Sayın 14.10.2022 Cuma günü İmam Hatipliler Haftasında okulumuza  ziyaretde bulundular. Bu nazik ziyaretleri ve kuruluşundan bu güne kada İmam Hatip Camiasına verdikleri desdek için İmam Hatip Lisesi olarak mevcut vakıf  yönetime teşekkürlerimizi, vefat edenlere dua ve şükranlarımızı sunarız.

Ekm

Emniyet görevlileri öğrencilerimize trafik güvenliği ve ilk yardım konularında seminer verdi.

Haz

Kütahya Valiliği ve Kütahya AFAD Müdürlüğü tarafından 24 Haziran Cuma saat 21:000' de Kütahya İl Geneli Deprem Anı Tatbikatı düzenlenecektir.Tatbikat anında çekilen fotoğrafları kendi sosyal medya hesaplarında @afadkutahya ve @kutahyavaliligi etiketleriyle paylaşanlara çekilişle çeşitli hediyeler verilecektir.

Haz

BEKLENEN MÜJDE GELDİ! TAVŞANLIMIZA HAYIRLI OLSUN...

Yaklaşık 50 yıllık mazisi ile Tavşanlı'ya hizmet eden Okulumuz Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi 31.05.2022 tarihli Bakanlık olurları ile; 2022-2023 Eğitim -Öğretim Yılından itibaren Sınavla erkek öğrenci alan "Fen ve Sosyal Bilimler" Programı uygulayan " ÖZEL PROGRAM VE PROJE OKULU " olmuştur. Bu süreçte emeği geçen İlçe Kaymakamımız Sayın Erdoğan KANYILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salim KARABOĞA, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan BAŞYİĞİT, Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Nezir GÜL Beylere ve Genel Müdürlük ve Bakanlığımız yetkililerine, ayrıca Ak Parti İlçe Başkanı Bilal KIYAK, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa GÜLER Bey ve adını sayamadığımız emeği geçen tüm İmam Hatip sevdalısı dostlara okulumuz adına şükranlarımızı sunar, Tavşanlımıza hayırlı, uğurlu olmasını dileriz.

Nis

Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi kapsamında Müdür Yardımcılarımız Mehmet KAYMAK,HAdi Boyacı,Hafız Öğrencilerimizden Berk DEMİREL ve Muhammed Mustafa AK ilçemizdeki ilkokullarda Okulumuzun tanıtımını ve Projemizin tanıtımını yapıyorlar.Gittiğmiz okullarda bize yardımcı olan okul idarecilerine teşekkür ederiz.

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması

Merkez Arifağa Camisinde Berat Gecesi Programı düzenledik.

Salahaddin UYGUR Salonumuzun Açılışı ve Ödül Töreni